Make up store Siw!

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg köpte jag nagellacket Siw från märket Make up store. Jag köpte det på Kicks. :)
Nagellack är ljusblått och holografiskt. Den holografiska effektens syns jättetydligt, fast inte i flaskan. Nagellacket måste torka innan det blir holografiskt. Nagellacket torkade dessutom jättesnabbt så jag klarade mig helt utan märken i det. :)
Men det finns en nackdel.. Jag hade jättesvårt att applicera det! Det var som små korn, och vid första draget blev det jämnt, men när jag drog en gång till samlades det i små klumpar typ! Kan bero på baslacket jag använde, vet inte om man ens ska ha nåt baslack under detta men jag ville inte ta några risker.. Men sen lyckades jag i alla fall få det jämnt och täckande (fast fick en massa utanför på köpet!). Det täckte bra på två lager. Jag älskar verkligen detta lacket, kan inte sluta kolla på det! XD Är en ny favorit. ;)
Betyg: 5/5 trots den svåra appliceringen, jag gjorde säkert nåt fel x)

Nya lack

Var och shoppade med några kompisar häromdagen, och då köpte jag bland annat två nagellack. Det ena är Seche Vite, världens bästa topplack sägs det, och det är faktiskt jättebra! Det torkar för det första jättesnabbt, och man behöver inte vänta tills nagellacket under har torkat innan man målar på. Det glänser också supermycket, nästan som om nagellacket är vått! Sen så gör det så att naglarna känns starka, nästan som gelénaglar. :)
Jag köpte också ett nagellack som jag har velat ha länge men inte visste att det fanns här. XD Make up stores Siw! :D Det är ljusblått och holografiskt, kommer visa det och skriva mer om det i ett annat inlägg. :)

IsaDora Black galaxy

Ni får ursäkta dålig uppdatering! har helt enkelt inte orkat uppdatera.. Men iaf. I julklapp fick jag av min syster ett nagellack, IsaDora black galaxy. Det är så fint! Har målat det på tånaglarna nu (tänker INTE lägga upp bild, ni får vänta tills jag målar händerna XD) Det täckte på två lager, torkade dessutom snabbt och det glittrar så underbart! Jaa kolla själv på bilden ;) Jag gillar egentligen inte att bära helt svart på naglarna, men med detta lacket gör jag ett undantag! rekommenderar starkt ;)

RSS 2.0